Hout

Mijn aardse materiaal. Inspirerende vormen. Uitdagend om te bewerken. Hout met al zijn weerbarstigheid. Als het leven zelf. Vooral na een moment van onbegrepen voelen, er is onbegrip. Vaak heeft een ander dat niet eens door. Voor mij voelt zo’n situatie onveilig. Mij helpt het om de natuur te gaan ervaren.

De Houttuin is daar bij uitstek zeer geschikt voor. Ontladen en spelen. Als ik me weer kan uitleven, ervaar ik geen onbegrip meer. Ik kan weer volledig mezelf zijn en creëer. Weer een verhaal dat wordt geschreven en verteld. Nu ben ik die ander dankbaar. Onwetend en jaloers blijven ze vaak achter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers liken dit: