Een Houttuin

DSCN2158
René Booms staat bij de ingang van de Houttuin

Een uitdagende plek aan de rand van het erf van de Artfarm. De Houttuin is een buitenatelier waar hout bewerkt wordt. Het maken van Energizers van hout staat centraal. Ik heb bijvoorbeeld een stuk rozenhout en volg de vormen van de tak. Vervolgens gebruikik bijvoorbeeld een vijl, guts of beitel om de tak te bewerken.

De Houttuin in winterstand

Het maken van een eigen Energizer is speciaal bedoeld een man die zich kwetsbaar durven op te stellen. De gemaakte Energizer kan ik gebruiken door met m´n vingers de vormen te volgen en bijvoorbeeld ruwe stukken aan te raken of over gladde stukken te wrijven. Ik ervaar dat regelmatig als een energie boost. Ik laad mezelf als het ware weer op door een stuk natuur in mijn handen te voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers liken dit: