Boost van houten Energizer

onbewerkt Kiwihout te bewerken tot Energizer

Ik voel me zo vol leven, zodra ik een stuk ruw kiwi-hout in mijn handen heb. Alsof de natuur zo bij me naar binnen stroomt, en geen angst meer hoef te ervaren. Een rijke ervaring om de vormen van het hout aan te raken, te volgen en mezelf in verbinding te voelen met de natuur! En dan mag ik ook nog eens met 4 gereedschappen aan de slag, zodat ik het hout kan bewerken. Authentiek en onbevangen durven zijn. Twee toverwoorden bij het tot stand komen van een Energizer. Het draait bij dit avontuur nadrukkelijk niet om het eindresultaat, maar om mijn proces. Daar luister ik naar en ik hou ervan mezelf zo nu en dan te spiegelen. Als ik daar voor open sta gebeuren de meest onverwachtse dingen. Ik zie ineens 12  zwanen over de Houttuin heen vliegen, wat een imposant gezicht en geluid. Zie verder;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers liken dit: