Bipolaire Huiskamer Lezingen

Wil je een lezing over de bipolaire stoornis en de invloed daarvan op het gezin, bij jou in de buurt organiseren?

Wijkcentrum Heerhugowaard

Dat is super! Voor René en José is het namelijk te intensief om alle lezingen zelf te organiseren. En om hun gezinsverhaal toch overal in de provincies te kunnen vertellen kunnen zij jouw enthousiasme bijzonder goed gebruiken. Zij beschikken over een draaiboek van wat er bij komt kijken om een avond voor minimaal 20 en maximaal 50 gasten gedegen neer te zetten. Jij bent de contactpersoon. Indien gewenst leveren zij de promo-flyers. Omdat jij de gastvrouw of man bent krijg jij een exemplaar van ‘Bipolair’ cadeau als dank voor je liefdevolle inzet.

Zij vragen geen geld voor de lezing, maar waarderen het wel als er na de lezing ruimte is om de autobiografie ‘Bipolair’ te signeren en verkopen aan belangstellenden. Op deze manier blijft het rendabel voor het echtpaar om lezingen door heel het land te geven.

Meer info ‘BHL-concept-op-locatie’, via de app 06 – 37 48 59 41

Massagepraktijk Heerhugowaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers liken dit: